HANDELSBETINGELSER

Generelt

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra www.kok.dk. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og www.kok.dk

Leveringstidspunkt og transport

De bestilte varer bliver leveret hos kunden, på aftalt sted, tidspunkt og dato ingået mellem www.kok.dk og kunden selv.
Varene bliver afsendt fra www.kok.dk’s adresse: Sommerstedgade 14, 1718 København V.
Der tages forebehold for udsolgte og kasserede varer

Risikoen for varerne

Risikoen for varer købt i www.kok.dk overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet

Pris og betaling

Betaling for din bestilling trækkes, når ordren sendes til vores køkken, og tilberedningen påbegyndes. Den gældende pris er den pris, som på tidspunktet for bestillingen er angivet i den samlede oversigt over ordren, inden du accepterer. Alle opgivne priser er i danske kroner (DKK) inkl. moms.

Ved levering har www.kok.dk en fast sats på levering: 125,00 DKK

I denne butik kan du bestille dine varer online og betale med: VISA/DANKORT og MASTERCARD. Alle priser på web-adressen https://www.kok.dk – er inkl. moms, medmindre andet er angivet.
Firma kreditkort (udstedt i og udenfor EU) samt private kreditkort (udstedt udenfor EU) vil blive pålagt et gebyr.

Klager, fortrydelsesret og reklamation

Vi hører gerne fra dig, hvis du ikke er fuldt ud tilfreds med din bestilling eller vores service i øvrigt. Hvis du har en klage, kan du sende den til os via e-mail til kristina@kok.dk.

Hvis du er forbruger, kan du også klage til Ankenævnet for hotel, restaurant og turisme via dette link: www.hrt-ankenaevn.dk, eller til Fødevarestyrelsen.

I henhold til en undtagelse i forbrugeraftaleloven – fortrydelsesrettens område, paragraf 17 stk. 2 og paragraf 9 stk. 2 – er køb af levnedsmidler og andre varer til husholdningens løbende forbrug, som skal leveres til forbrugeren, ikke omfattet af fortrydelsesretten. Der er 14 dages fortrydelsesret på køb af gavekortet.

Gavekort

Gavekort er gyldige i 3 år jf. vores forretningsbetingelser. Der ydes 14 dages fuld fortrydelselsret på gavekort og andre ikke-spiselige varer

Rabatter

Forskellige rabatter kan ikke kombineres

Smiley-rapporter

Alle vores restauranter er naturligvis omfattet af Fødevarestyrelsens kontrol-ordning, bedre kendt som smiley-ordningen.

Du kan finde vores smiley-rapporter via linket i bunden af siden.

Forbehold

Vi tager forbehold for tastefejl, udsolgte varer og force majeure, herunder leveringssvigt fra vores leverandører.

http://www.findsmiley.dk/733995