KØD +

Menuer

Leveres fra 21. Marts – 1 juli

Vi tager imod bestillinger fra 20 kuverter pr. menu og op.

Menu forår 2019

Rimmet sæsonfisk

med syltet kål og rygeostcreme og asparges

Langtidsstegt oksesteg

med ristede hasselnødder og krydderurter

Frisk ærtepure

med spirer

Stegte nudler

med frisk koriander og ristet sesam

Unghane bryst

med urter og og stegte rodfrugter

Små nye kartofler

vendt persillepesto mandler

Bønnesalat

med syltede agurker og forårets friske urter

Frisk salat

af årets første spæde grøntsager med ingefærdressing

Friskbagt foccacia

med rosmarin

DESSERT

Ragussa

af chokolade med syltede bær og skovsyre

Natmad

Hønsekød suppe

med urter og plukket kylling 50,- pr person

Pølsebord

med 4 forskellige varianter og tilbehør 75,- pr. person

325,00  ink.moms

Tilkøb

Økologisk rullesmør 5,- pr person
Hjertesalat med parmesan og croutons 30,- pr person
Tomatsalat med feta, rødløg og oliven 35,- pr person
Chokolade kage med syltede bær 45,- pr. Person
Dansk brie med syltede blommer 15,- pr person
Emmentaler med valnøddekerner 15,- pr person